Kuhinje

Svaki dom zaslužuje da ima idealnu kuhinju u kojoj će kuvanje postati pravo zadovoljstvo i u kojoj ćete rado sa svojom porodicom, prijateljima ili sami provoditi vrijeme i uživati u ukusnoj hrani i delicijama. Naš tim iz Wood Master firme ispunjava vaše želje da imate baš onakvu kuhinju, kakvu ste, na primjer, vidjeli na fotografijama kuća poznatih zvijezda ili u popularnim kulinarskim emisijama. Kod dizajniranja kuhinje važno nam je da bude funkcionalna i savremene, lijepe estetike, a za pokazivanje umijeća u pripremanju hrane da imate dovoljno prostora za posuđe, kuhinjske dodatke i aparate. Vrlo smo precizni kod mjerenja, jer u kuhinji nema mjesta za propuste. Takođe, pratimo najnovije trendove u dizajniranju i proizvodnji kuhinjskog namještaja, ali isto tako ispunjavamo želje klijenata ukoliko žele uređenje kuhinje ili kuhinjske elemente u nekom od stilova kao što su: minimalizam, retro, moderna klasika i slično, ali sa originalnim pečatom.

Dnevne sobe

Opremite zajedno sa nama prostoriju u kojoj provodite najveći dio dana i pronađite savršene komade namještaja, koji nikoga od vaših gostiju neće ostaviti ravnodušnim. Ukoliko želite potpuno novu dnevnu sobu ili samo određeni “make over”, pozovite nas, pomoći ćemo vam da dođete do najboljeg rješenja, koji odgovara vašem životnom stilu. To je prostorija koju najčešće prvu pokazujete gostima tokom obilaska doma, te želite ostaviti impresivan utisak. Bez obzira da li je vaš prostor za dnevni boravak malen, veliki, ili u njemu želite modernu jednostavnost ili, ipak, nešto upečatljiviji stil, naš tim je spreman da se prilagodi i ispuni sve zahtjeve. Svakom prostoru pristupamo individualno, a kod dnevnog boravka nam je, prije svega, važno postizanje komfora i topline. U ponudi imamo širok spektar inovativnih i savremenih proizvoda, koji će se uklopiti u vašu dnevnu sobu, u kojoj rado provodite vrijeme, opuštate se, gledate omiljene filmove, družite, ispijate kafu i pratite najnovije inspiracije o uređenju doma iz Wood Mastera.

Spavaće sobe

Spavaća soba je najintimniji dio svake kuće ili stana. Bitno je da se u njoj osjećate udobno, opušteno, bez stresa i da možete dobro da se naspavate i napunite energijom za sutrašnji dan.  Iz tih razloga posebnu pažnju posvećujemo uređenju spavaćih soba i proizvodnji namještaja po mjeri baš za vašu oazu mira. Pri planiranju najprije se odredi mjesto za krevet jer je ono srce svake spavaće sobe, a ujedno zauzima i najviše prostora. Krevet za spavanje trebao bi biti od kvalitetnih materijala, savršenih linija, dovoljno prostran i jako udoban. Kod uređenja spavaće sobe se trudimo da ne bude pretrpana komadima namještaja i nepotrebnim detaljima, već da unesemo našim autentičnim dizajnom dašak topline, prijatnog ugođaja i smirenosti. Investiranje u kvalitetnu spavaću sobu je investiranje u kvalitetan san i uvijek se isplati, jer baš u toj prostoriji provedemo trećinu života.

Dječije sobe

Dizajniramo namještaj za dječije sobe i uređujemo ih na poseban i zanimljiv način, tako da odrasli, naše maštovite dječije sobe, vole jednako kao i njihovi mališani. Ako ste u potrazi za kupovinom nove dječije sobe ili samo pojedinačnih elemenata nudimo rješenja koja će stvoriti idealan prostor za spavanje, igranje i učenje. Veoma pazimo da su komadi namještaja od visokokvalitetnih materijala, da su sigurni, da su multifunkcionalni i usklađeni u jednu cjelinu. Kod uređenja dječjih soba veoma je bitna fleksibilnost, te da postoji mogućnost prenamjene postojećih elemenata. Preporučujemo da u sobu ne unosite gabaritni namještaj, već da birate kvalitetne komade, kako bi ostalo dovoljno prostora da dijete bude nesputano u svojim aktivnostima. Kod dizajniranja soba za tinejdžerski uzrast mora se uzeti u obzir ne samo želja roditelja, već i preferencije, stil i hobiji dječaka i djevojčica. Namještaj za uređenje sobe jednog tinejdžera je, najčešće,  veoma moderan, upečatljiv i  kompaktan.

Kupatila

Kupatilo je neophodno u svakodnevnom životu, te je njegovo funkcionalno uređenje veoma važna stavka. Kupatilski namještaj po mjeri je bitan dio ukupne estetike, ali i dobro iskorištenog prostora. Mi pravimo kupatilske elemente po vašim mjerama i želji.  Odlično je ako je kupatilo većih dimenzija, ali isto tako nudimo i adekvatna rješenja u slučaju nedostatka prostora, odnosno postižemo udobnost i u manjim prostorijama.  Proizvodimo kupatilski namještaj skladnih linija, koji se dobro kombinuje sa sanitarijom, izborom i koliritom pločica, ogledalom i ostalim detaljima. Trendovi u opremanju kupatila su miks personaliziovanih  detalja sa dodavanjem modernog pečata i elemenata.  Mi se maksimalno posvećujemo svim potrebnim elementima i dizajnerskim detaljima, koji pružaju praktičnost i udobno osvježenje. Kod uređenja kupatila se postiže osjećaj kao da se nalazite u ličnom wellness kutku.

Predsoblja i hodnici

Prvo što možete vidjeti nakon ulaska u nečiji dom je hodnik ili predsoblje, koje mora biti sređeno i lijepo, jer je prvi utisak izuzetno važan. Posebnu pažnju treba posvetiti upravo uređenju hodnika, kako bi se stvorila prijatna atmosfera i osjećaj dobrodošlice. Hodnik inače koristi za povezivanje različitih prostorija stana, ali i kao filter između intimnosti vašeg doma i spoljnjeg svijeta. Često su predsoblja i hodnici uglavnom mali, uski i zanemareni kada je uređenje u pitanju. Mi sa svojim dizajnerskim rješenjima želimo da to postane stvar prošlosti i da uređenje te prve prostorije postane jedan od prioriteta. Zato ako želite predsoblje ili hodnik bez nereda, estetizovano i prijatno, obratite se nama. Naši stručnjaci će rado dati korisne savjete za funkcionalno i inspirativno uređenje hodnika. Možemo učiniti da vaše predsoblje ili hodnik postanu lijepa, skockana prostorija i da već na prvu oduševe svakog ko uđe u vaš dom.

Vi želite promjenu u prostoru,
mi smo spremni.

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja