Profesionalnost, stalno ulaganje

Kvalitetan proizvod

Kako bismo opravdali sve veću potražnju za našim namještajem i uslugom kvalitetnog uređenja enterijera, potvrđenih preporukom zadovoljnih klijenata, konstantno usavršavamo proizvode. To postižemo kontinuiranim ulaganjem u proizvodnju i profesionalnim pristupom u izvođenju radova, kako bi konačan proizvod bio najkvalitetnije izrađen, u što kraćem vremenskom roku.


Takvim pristupom čvrsto garantujemo za naše proizvode, koji su osmišljeni i proizvedeni da budu postojani, upečatljivi u ambijentu, savršenih linija, estetike, funkcionalnosti i da pružaju osjećaj udobnosti. Zahvaljujući spretnim rukama i trudu naših zaposlenih, te najboljim mašinama najnovije generacije, nastaju zaista savršeni proizvodi.


Rezultat naše proizvodnje po najvišim kriterijumima su jedinstveni, savremeni i sofisticirani proizvodi, koji se uklapaju u bilo koji prostor, bilo koju kvadraturu, i čine uređenje posebnim.

Konstantno usavršavanje

Kako bismo zadovoljili potrebe naših kupaca, pored konstantnog usavršavanja postojećih proizvoda nudimo sve širu paletu novih. Neprestano pratimo trendove u stilovima, ali i tehnološke promjene i novosti u proizvodnji, uvodimo ih u svoj proizvodni pogon i razvijamo se u skladu sa potrebama tržišta. Želimo biti lider u inovacijama, inspirativni i smjeli smo da probamo nešto drugačije.

Dugogodišnje iskustvo

Sjajan tim stvara čuda

Savremeni tehnološki procesi, dugogodišnje iskustvo zaposlenih, timski duh, pozitivna radna atmosfera, primjena savremenih materijala, obezbjeđuju na kraju ono što je najbitnije – kvalitetan konačan proizvod, bilo da se radi o kompletnom enterijeru ili komadnom namještaju. Iskustvo i stručnost  našeg uigranog tima omogućavaju da svaki detalj bude savršen.

Najbitnije faze prilikom
izrade namještaja i enterijera

Razrada projekta
01
Izrada namještaja
02
Prevoz i montaža
03

Razrada projekta

Naše arhitekte i čitav tim Wood Mastera mogu svaku ideju i želju pretvoriti u stvarnost, a važan korak u realizaciji je izrada jasnog i kreativnog projekta, koji definiše sve estetske detalje, gabaritne karakteristike, savršeno precizne dimenzije, vrste materijala i završnu obradu.

Izrada namještaja

Namještaj izrađujemo od najkvalitetnijih materijala kao što su medijapan, MDF furniran ili farban, akril, iveral, proizvođača: Egger, Kronospan, Bloom okova i ostalih svjetskih renomiranih proizvođača. Vrhunskim kvalitetom materijala postižemo trajnost, postojanost i osjećaj da ste na pravi način uložili svoj novac u vrijedan komad namještaja.

Prevoz i montaža

Naš namještaj će se vrlo brzo naći u vašem prostoru, jer nudimo usluge prevoza i montaže. Obučeni i kvalifikovani kadar izvodi takve usluge, sa najkvalitetnijom i najboljom opremom, potrebnom da posljednju tačku u našem procesu uradimo besprijekorno.