WoodMaster

Pouzdan partner za enterijer iz snova

Namještaj sa 
autentičnim potpisom

Wood Master d.o.o. je firma specijalizovana da projektuje, 100 % precizno proizvodi i dizajnira jedinstveni namještaj po mjeri i sa autentičnim potpisom. Naši proizvodi i tim stručnjaka su sve traženiji u opremanju enterijera, od stambenih, hotelskih, ugostiteljskih, komercijalnih i poslovnih prostora, jer radimo po najvišim estetskim i funkcionalnim standardima. Zajedno sa našim klijentima kreiramo prostor o kakvom su maštali, a smjernice kojima se vodimo u tom procesu su: inovativnost, kvalitet, brzina i udobnost. 

 

Za veoma kratko vrijeme, baš zbog maksimalne posvećenosti svakom klijentu i vrhunskog kvaliteta, postali smo prepoznatljiva firma na domaćem i inostranom tržištu, te nam je čast i ponosni smo što se upravo naš namještaj nalazi u mnogim domovima i prostorima, širom geografske mape, i što smo dio mnogih lijepih enterijera.

Vizija

Želimo da se i dalje nastavimo razvijati i rasti zajedno sa našim zadovoljnim klijentima, te da postanemo jedan od vodećih lidera kada je u pitanju proizvodnja jedinstvenog i vrhunskog namještaj po mjeri. Takođe, iskreno se nadamo da će ime naše firme Wood Master biti prva asocijacija kod svih koji žele savršeno uređenje doma ili drugog prostora. Trudićemo se još uspješnije da imamo u ponudi inovativne, savremene, ali i vanvremenske komade namještaja, koji će estetikom i posebnim stilom oplemeniti i utopliti svaki enterijer. Nastavićemo da nudimo sjajne inspiracije za vaš prostor jer želimo da potpuno uživate u njemu.

Misija

Naša misija će uvijek biti da pružimo najkvalitetniju uslugu i perfektan namještaj, te dati stručne i kreativne projekte i realizaciju, brže i bolje nego konkurencija. Trudimo se da poštovanjem poslovne etike i korištenjem savremene tehnologije obezbjeđujemo svojim klijentima kompletna rješenja u opremanju prostora, prateći svaki detalj, od ideje do realizacije.

Wood Master cilj

Glavni cilj firme Wood Master je unapređenje proizvodnje kroz inovativne proizvode. Naša kompanija teži ka savremenim trendovima dizajna enterijera, što potvrđuje saradnja sa uglednim arhitektima i dizajnerima. Takođe, cilj nam je da svaki klijent bude oduševljen našim radom, te zaista pažljivo osluškujemo njihove potrebe i želje. Ukoliko imate samo zamisao svog budućeg enterijera ili možda već skoro gotov projekat, slobodno nas kontaktirajte, a saradnja sa nama može vam uštediti novac i vrijeme.

Wood Master pruža sljedeće usluge:

01

Izrada komadnog namještaja po mjeri

02

Projektovanje i dizajn enterijera i namještaja

03

Opremanje enterijera svih namjena

KONTAKTIRAJTE NAS

Vaše želje su naša inspiracija

Slobodno nam se javite telefonom, e-mailom ili putem naših profila na društvenim mrežama i rado ćemo saslušati vaše ideje i pretvoriti ih u kreativnu stvarnost u vašem domu ili poslovnom prostoru.

Takođe, naša vrata su širom otvorena za posjete, voljeli bismo da vas ugostimo u kancelarijama i proizvodnji, te porazgovaramo o planovima u vezi vašeg enterijera i izrade namještaja kakav ste oduvijek sanjali. DOBRODOŠLI!

Pišite, brzo odgovaramo